Toolbox

Open architectuur, makkelijk uitbreidbaar

Alfresco Digital Business Platfrom is een open source platform, met bijbehorende bekende standaarden en een permanente ontwikkeling van nieuwe tools voor de meest diverse business-toepassingen. Ondersteuning voor bekende standaarden (zoals BMPN 2.0, en DMN) en de op Java gebouwde engine stellen u in staat om bestaande processen gemakkelijk te migreren naar het Alfresco platform of om de toepassingen snel uit te breiden.

Alfresco Process Services

Het definiëren en aanpassen van bedrijfsprocessen is bepalend voor succes in een snel veranderende omgeving. Alfresco Process Services heeft daarvoor uitgebreide, makkelijk te modelleren en snel te implementeren tools. Met telkens de mogelijkheid tot updaten of delen van cruciale bedrijfsgegevens.

Alfresco Content Services

Een Enterprise Content Management oplossing van het hoogste niveau. Open, flexibel, schaalbaar en beschikbaar waar en wanneer u dat wilt. Het krachtige platform is eenvoudig te integreren, uit te breiden en aan te passen aan uw specifieke behoeften

Application Development Framework

Bouw uw eigen webapplicaties boven op het Alfresco Digital Business Platform. Het Alfresco Development Framework is een modern framework ontworpen om op een snelle manier uw digitale transformatie te ondersteunen.Het biedt een scala aan herbruikbare componenten en services.

Schrijf je in op de Rapit nieuwsbrief