Een servicedesk die naam waardig

De state of the art tools van Alfresco verdienen state of the art service. Klanten kunnen aan de voorkant op overzichtelijke, minimalistische interface een ‘ticket inschieten’: een foutmelding ingeven, een vraag formuleren of een opdracht invoeren…

De servicedesk van Rapit ziet aan de achterkant in detail waar het precies over gaat. Deze instant communicatie tussen klant en service provider stelt Rapit in staat direct te reageren op meldingen en vragen. Een belangrijk aspect in de werking van de Servicedesk is de verzekering van vlekkeloos releasemanagement.

Helpdesk

De helpdesk van Rapit is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Bij calamiteiten buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de 7×24 stand-by dienst. Wij zullen dan onmiddellijk tot actie overgaan. U kunt storingen of vragen ook online aan ons melden. Via een online ticketsysteem worden incidenten gelogd en bewaakt. Wij volgen hierbij een strak georganiseerd proces en binnen de afgesproken termijn krijgt u een reactie.

logo Rapit

Schrijf je in op de Rapit nieuwsbrief